07 d’abril 2009

Enviat al butlletí informatiu "Alcanar" per ICV-UK

INICIATIVA CANAREVA ESTRENA WEB

Després d'un mes de proves, a partir de l'1 de març està plenament operativa una nova pàgina web d'Iniciativa Canareva. Renova així la tradició de la coalició i dels seus partits membres a nivell local. Unió Canareva (www.uniocanareva.org) va ser la primera formació política local en fer servir el web com a eina de comunicació.
Posteriorment, ja com a coalició, segueix aquesta pràctica amb www.iniciativacanareva.net.
Totes aquestes pàgines segueixen operatives, però Iniciativa Canareva pretén convertir el nou web com a referència principal de la coalició.
ICV-UK aprofita l'arquitectura del web nacional d'ICV per tal d'oferir més immediatesa i majors possibilitats d'interacció.
Encara hi ha aspectes a millorar. Tot i així, a www.iniciativa.cat/alcanar es poden trobar enquestes, articles i notícies, les quals estan acompanyades per material gràfic.
Hi ha la possibilitat de subscriure's al butlletí de notícies, el qual s'envia periòdicament.
Actualment, al web es poden trobar, entre altres, les següents notícies:


03/04/2009
Lo Centre de Dia hauria d'estar acabat al mes de juny de 2009
Esta és la resposta a la pregunta que Iniciativa Canareva va fer al ple de l'Ajuntament. Va ser donada a l'endemà per la secretària de la corporació.

03/04/2009
La proposta d'Iniciativa Canareva de dotar l'Escola Municipal de Música d'un lloc de consergeria i administració topa amb el rebuig d'ERC i de CiU
Així, la moció va ser rebutjada pels 7 vots negatius de l'equip de govern enfront els 6 positius de l'oposició (ICV-UK, PSC i PP)

01/04/2009
L'Ajuntament d'Alcanar aprova per unanimitat la proposta d'Iniciativa de regular els mitjans de comunicació municipals
Tots els grups polítics van donar suport a la proposta durant el ple de la setmana passada. Iniciativa Canareva valora molt positivament la unanimitat d'aquest acord i insta el govern d'Alcanar a iniciar aquest procés de forma ràpida.


30/03/2009
ICV-UK reitera la necessitat de la unitat d'acció per les obres de l'Àngol
Ho va fer el regidor d'Iniciativa Canareva durant la sessió plenària del 26 de març

29/03/2009
Membres d'Iniciativa Canareva visiten una planta de tractament de residus
Neus Guim i Joan Matamoros fan una visita a la planta Griñó de Constantí per tal de conèixer de primera mà els procesos que s'hi segueixen i tenir més elements de judici davant la substitució parcial de combustible a la fàbrica de ciment.

24/02/2009
Satisfacció a Iniciativa Canareva pel primer pas oficial per part de la Generalitat cap a la construcció del Casal de la Gent Gran
Després de mesos d'accions publicitàries, es publica al DOGC del 18 de febrer l'anunci de licitació d'un contracte per a la redacció del Projecte Bàsic i Projecte Executiu de la nova construcció del Casal de Gent Gran d’Alcanar. Es preveu que a l'agost estiga fet aquest projecte.



21/02/2009
30 anys d'ajuntaments democràtics
Iniciativa Canareva va presentar una moció instant a la celebració d'actes commemoratius del 30 aniversari de la reinstauració de la democràcia a l'Ajuntament d'Alcanar. Va ser aprovada per unanimitat al Ple del 29 de gener de 2009

17/02/2009
Petició d'informe a la Secretaria de l'Ajuntament d'Alcanar
Representants dels grups municipals d'ICV-UK, PSC i PP van comparèixer el passat 6 de febrer davant la secretària de l'Ajuntament per tal de demanar respostes sobre una carta que ERC va dirigir a afiliats i amics.

13/02/2009
Projecte Castor i els riscos del 'semenfotisme' respecte a les normes comunitàries
És el titol d'una entrada del bloc de Raül Romeva, eurodiputat d'Iniciativa que ahir va rebre la delegació de la Plataforma Ciutadana en Defensa de les Terres del Sénia com a fruit de les gestions realitzades des d'Iniciativa Canareva.

10/02/2009
Nova manipulació informativa del govern municipal
A la pàgina web de l'Ajuntament posa que "En el transcurs d’aquesta comissió no hi va haver cap suggeriment per part de l’oposició." referint-se a la comissió informativa on es va donar compte dels projectes del Pla Estatal d'Inversió Local. És mentida.

09/02/2009
ICV-UK demana per escrit la comptabilitat de la EMMA corresponent al curs 2007-2008
Es va aprovar la modificació de la taxa que ha de pagar l'alumnat sense deixar veure l'estudi econòmic als regidors i regidores si no ho demanen per escrit.

07/02/2009
Satisfacció i preocupació pel desencallament de les obres de l'Àngol
Iniciativa Canareva està satisfeta per la notícia i preocupada per les baralles partidistes que aquest fet ha provocat.