15 de febrer 2009

ANOMALIA vs NORMALITAT ANTIDEMOCRÀTICA

Al butlletí informatiu "Alcanar" es publica un escrit del Grup Municipal d'Iniciativa Canareva (encara que al butlletí no consta així, suposem que per raons de composició).
És un escrit en el qual es fa una anàlisi política dels primers 18 mesos de legislatura i amb una exposició de les accions dutes a terme per ICV-UK i està adaptat d'una entrada anterior del 14 de desembre de 2008
En el mateix butlletí, seguint ja una pràctica tradicional a Alcanar, es publica una pretesa "resposta" a aquest article, per part del "Grup Municipal d'Esquerra".
Tret de no esperar al proper número per a respondre, en principi la situació s'emmarca dins una pràctica democràtica normal i sana en un context de debat polític.
Però no. La manca d'arguments polítics del GME ha convertit l'escrit de resposta en un miserable pamflet que intenta el desprestigi personal d'un canareu, posant en dubte l'honestedat de la seua vida professional i personal.
Concretament, l'escrit posa, destacat al mig de la pàgina, en lletra més gran i en negreta que "Fora bo per a tothom que aquells que parlen de pràctiques sectàries i de cuidar la democràcia, practiquessen amb l'exemple a nivell polític, professional i fins i tot particular"
Dins al text hi ha referències més concretes a la meua pràctica professional.
Hi ha gent que, després de llegir les últimes sis paraules, s'ha quedat parada, però penso que s'hi hagués quedat més a principi de legislatura, en el context d'aquella esperança de canvi de mans de "l'alcalde de tots". Ara ja fa temps que el GME no pot amagar les seues "actituds" i les seues "aptituds".
Bé, no baixaré al fang i els aspectes professionals i particulars els resoldré en altres àmbits que no siguen ni el butlletí ni les publicacions web, ja que la gent d'Alcanar no volem que els polítics tornen a començar amb aquestes pràctiques fent servir la institució de l'Ajuntament.
Com que la resposta del grup municipal d'ERC dóna de si ja només amb les "argumentacions" i mentides de fets polítics, em dedicaré, en dies successius a desgranar-los tots, absolutament tots, i desemmascarar les males pràctiques polítiques que se'n desprenen i, ho avanço, algunes d'aquestes pràctiques no tenen res a veure amb posicions de l'esquerra política.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

He llegit l'article i me'n dono vergonya d'algun regidor o regidors d'esquerra republicana del nostre estimat poble.
No veig credibilitat a l'article i només veig ressentiment i ràbia.


"Perdona'ls, no saben el que fan"

Joan Matamoros Guimerà ha dit...

Suposo que s'entendrà que jo no puga permetre que es llancen mentides per representants del nostre poble.

Anònim ha dit...

No em puc aguantar.
Prometo que no ho faré més. De veritat
Sí, seria propi de la misèria humana contestar una crítica política feta en un mitjà públic dient que el crític fa servir el seu lloc de treball per a fer partidisme i per a fer oposició al govern.
També seria propi de la misèria humana que el crític contraataqués publicant que un/a regidor/a s'aprofita de la política per a col·locar-se en bons llocs al seu treball.
Igual de miserable seria la publicació, per part del crític, del fet que un/a regidor/a no té més nassos que cobrar de l'ajuntament perquè no pot cobrar de res més.
Publicar que un/a regidor/a ha estat mesos en situació d'incompatibilitat laboral fins que l'han fotut fora dela faena també seria miserable.
Publicar la insinuació que un/a regidor/a no té més remei que escalar llocs polítics perquè la seua empresa ha fracassat i ja no està per als trotes de crear-ne una de nova, això és també propi d'una actitud miserable.
Sort que tot això és pura ficció i la gent no fem accions miserables contestant amb insinuacions de falta d'honestetat professional a les crítiques polítiques
Ara que, seria més miserable posar-se amb els familiars? Impossible, no? Vinga, que ho podeu aconseguir. Ara ja no hem de fer tant d'esforç, veritat?