29 de maig 2008

No s'hi juga

APUNTALEU-VOS PER A LLEGIR EL QUE SEGUIX.
Després d'un vot negatiu per part del grup municipal d'Iniciativa, basat en la impossibilitat de participació prèvia en l'assumpte tractat, es produeix, més o menys aquest diàleg entre Alfons Montserrat (AM) i Jo Mateix (JM)
AF: A Iniciativa se li va oferir la presidència d'una comissió i la va rebutjar.
JM: Iniciativa ja participa a les comissions. No sé de què em parla.
AF: A mi em consta que sí que sap de què parlo. Després en parlem.
Bé, una cosa són els "enfrontaments" polítics. L'exposició de diferents visions sobre un mateix tema, l'aplicació de més o menys rigor, el sectarisme, etc., però, una altra, en la qual no espero caure mai en la meua acció política local, és el de tractar d'embustero a un regidor de l'Ajuntament d'Alcanar basant-me amb les intencions i les certeses que puga tindre aquest regidor.
Si a mi una persona (i el regidor també ho és) em diu que sap, pensa o sent alguna cosa, me l'he de creure, però me l'he de creure profundament i amb absoluta certesa.
Els sentiments i les sensacions no són unes més vàlides que les altres ni tampoc depenen del nombre de vots que ha obtingut qui les experimenta i, en conseqüència, no poden posar-se en dubte. Si de cas, fer raonar incoherències, però no es pot anar més enllà.
Pel que fa a pensaments, es fa impossible que una altra persona tingue la certesa de quins són els pensaments d'un mateix. Si, molt sovint, ni un mateix encerta a expressar ni a comprendre els propis pensaments, com ha de pretendre dir si el que l'altre diu que pensa és veritat que ho pensa o no?
I el que un sap, només un ho sap. Dos persones poden ser testimonis d'un mateix fet al mateix temps i, a l'hora de transmetre'l, es podrà comprovar que una ha captat més coses i amb més matisos que l'altra.
Si jo vaig dir que no sabia de què em parlava, no sabia de què em parlava i segueixo encara sense saber de què em parlava, com segueixo sense saber els membres de la Comissió de Festes dels Bous que el regidor corresponent em va dir que em faria arribar. Sí que m'ho va dir, està enregistrat. No va dir quan, això sí.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

més enfrontaments?? no en tenim prou ja?? la manera de fer tirar el poble endavant es amb plens extraordinaris i que aquests no arriben ni a finalitzar-se?? cap partit politic diu res al respecte?? estes i moltes altres preguntes mes son les que van pel cap de molta gent del poble, magradaria que molts dels dubtes que tenim molta gent es resolguessin. i una altra cosa (se que potser no es el lloc, xo es la meva opinio) tant de caxondeo que esta movent molta gent amb el gas i que si els nostres fills no se que i que si els nostres fills no se quantos; els nostres fills, que segons la plataforma en contra del projecte castor, sho passaran tan malament, on aniran a classe quan ja no en capiguen mes?? on viuran amb la crisi que hi ha?? on podran sortir "de festa"?? etc.

Joan Matamoros Guimerà ha dit...

Lo del gas és un problema més greu i amb més repercusions del que puga semblar a simple vista. Els altres problemes que anomenes, també són prou importants. La dedicació a uns no ha d'implicar deixar els altres. S'han d'abordar tots, però, per a poder fer això es necessita un govern fort, estable, coherent i apuntant al futur, cosa que ara no tenim al municipi d'Alcanar.

Anònim ha dit...

m-agrada aixo de la foto=denuncia que he vist a la pagina diniciativa canareva. estaria be poderho posar aqui al blog i que si la gent te fotos te les faigue arribar. per cert, se que no fa falta, xo una explicacioneta baix de cada foto no niria malament.

Anònim ha dit...

Per favor, que passa a Alcanar? no hi han plens, no hi ha informació, no hi ha res. Joan, per favor, des de l'oposicio feu alguna cosa per a tirar tot endavant. He vist que iniciativa canareva ha presentat unes mocions, xo si no fem entre tots alguna cosa aixo no tira endavant i a mes, ara que estem en temporada estival i la gent nira de vacances i tot aixo que farem en Alcanar? O es que l'ajuntament d'Alcanar esta fent ara les vacances?? NO PODEM TINDRE UN ALCANAR EN AQUESTES CONDICIONS!!!!!