18 de juny 2009

Les castanyes també som nostres

Reprenent lo fil d'una entrada castanyera anterior, vull expressar que les castanyes que hem de traure del foc són nostres. Una altra cosa és la capacitat, oportunitat, frivolitat,... dels polítics que haurien d'haver solucionat lo problema, però, ja que no ho han fet, hem d'intervenir l'altra gent.
Potser també ho haurem de fer amb la vergonya del centre de dia, o amb lo de la piscina coberta, o amb la gespa artificial,... potser.
Sembla que només amb l'anunci de la manifestació, ahir mateix ja van exposar alguna màquina al pont de l'Àngol. A dos o tres dies de l'anunciada manifestació fan una acció de represa de les obres.
Opinió personalíssima: És una falta de respecte del Ministerio de Fomento a la població d'Alcanar.
Quin encert! Jo no hi crec en una casualitat. Penso que és el senyal més clar de deixadesa i de falta de voluntat de reprendre les obres abans. Així que, ara més que mai, hem de manifestar pacíficament i massivament que volem les obres acabades i sense cap altra interrupció.

1 comentari:

Unknown ha dit...

No crec que l'imminença de la manifestaciò hagi influït amb la decisiò de reprendre les obres,com be ho dius, s'en re-caguen del que pensem els que vivim aqui i que cada día ens juguem el coll per creuar la general, aixì que pregunto:
perquè s'ha tornat a la feina després de gairebe un any de despariciò de les maquines?
Tenim dret a saber, sense intoxicacions.