22 de març 2009

"Finalment el poble posarà a cadascú al lloc que li pertoca"

Amb aquesta frase acaba un escrit que el grup municipal d'ERC publica al Butlletí Informatiu Alcanar del mes de febrer de 2009, com si el fet de guanyar o perdre un/a regidor/a donés o tragués la raó a un grup polític.
Ja fa dos anys que el poble es va manifestar i "va posar cadascú al seu lloc", i des del seu lloc cadascú ha d'actuar. Els encontres i desencontres dels grups municipals d'Iniciativa Canareva i d'Esquerra han fet que Iniciativa actue des de l'oposició i Esquerra des del govern.
Estic convençut que el poble d'Alcanar, a la passada legislatura, no volia que Alfons fos alcalde amb dos regidors, però les negociacions polítiques van donar aquest resultat.
Sobre veritats i mentides, a banda de fer referència a actes de Ple que no existeixen, els autors i autora de l'escrit han de tenir clar els conceptes de credibilitat i d'honestedat i que la pràctica dels principis de la propaganda de Goebbels no aconseguirà baixar la credibilitat i l'honestedat d'un grup i d'unes persones conegudes pel poble d'Alcanar. Un poble en el qual ens coneixem tothom.