30 de març 2008

Com ho veieu?



Dimecres, a les deu de la nit, a Serveis Agraris, tornarem a fer allò que ja vam fer en campanya: los dimecres participatius.
Però ara sense la pressió d'unes eleccions a prop. Volem explicar i que ens expliquen. Volem dir i escoltar, però per a construir. Construir no de qualsevol manera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

La veritat es que ho veig una mica fotut. Actualitzar una mica mes a sovint no niria malament!
Si em permet, una critica constructiva, aniria be que tanta "guerra" que dona als plens, ens pases alguna informacio per aqui, mes que res per a la gent que ens interesa minimament la politica i el funcionament del nostre poble; ja que no hi ha cap web ni res per lestil en la qual estiguessim informats de tot lo que se cou i los plats que se serveixen.

Joan Matamoros Guimerà ha dit...

Ahir vam fer la segona sessió de dimecres participatiu. Precisament un dels objectius d'aquesta activitat és el d'informar d'allò que sabem, recollir el que s'expressa i prioritzar les aportacions segons el programa d'INICIATIVA CANAREVA.
La intenció és seguir fent aquesta activitat el primer dimecres de cada mes. Així, la tercera sessió serà el 4 de juny. Hi estàs convidat.
Ahir els assistents també van fer aportacions interessants i, des de la regidoria, es van contestar les preguntes que es van fer sobre algunes de les coses que es couen i els plats que ens passen de llarg.